top of page

Onze diensten

Iedere onderneming is uniek, daarom gaan wij uit van de specifieke situatie en wensen van onze opdrachtgever. Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor hulp en advies.

Image by Maarten van den Heuvel

Contractbeheer

Weet u met welke leveranciers u allemaal contracten heeft afgesloten? Zijn dat uw belangrijkste leveranciers? Weet u waar al uw lopende contracten zijn opgeborgen? En wie deze (proactief) beheerd? Worden uw contracten wel goed nageleefd? 

De ‘opbrengst’ van centraal contractbeheer door NutKas Procurement geeft niet alleen invulling op bovenstaande vragen, het zorgt ook voor kwaliteitsverbeteringen en kostenreducties. Door onze proactieve benadering dragen wij bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering, een betere governance en meer inzicht in uw jaarlijkse financiële verplichtingen.

Inkoopanalyse

De inkoopanalyse van NutKas Procurement bestaat uit een complete doorlichting van uw inkoopfunctie. De uitkomsten daarvan bieden u meer inzicht, grip en sturingsmogelijkheden ten aanzien van uw inkoopfunctie en geven u inzicht in structurele kostenreducties.

Onze kwantitatieve en kwalitatieve  analyses dragen bij aan het verminderen van risico`s, het verbeteren van interne processen en het optimaliseren van uw overall bedrijfsvoering.

Image by Stephen Dawson
Image by Scott Graham

Contractonderhandelingen

NutKas Procurement biedt u de mogelijkheid om namens u de contractonderhandelingen te voeren met uw nieuwe leverancier.                
Dat kan gaan over het in gewijzigde vorm voortzetten van een aflopende overeenkomst, het voorbereiden en afsluiten van een nieuwe overeenkomst met een nieuwe leverancier of het opnieuw uit onderhandelen over een lopende overeenkomst.

Inkoopsamenwerking 

Waarom gebruikmaken van onze inkoopsamenwerking?

Vooral omdat uit onze ervaringen blijkt dat soortgelijke organisaties, soortgelijke inkopen doen. Wellicht tegen andere condities, tegen een andere kwaliteit en prijs, maar bijna altijd binnen dezelfde inkoopsegmenten.

NutKas Procurement combineert uw specifieke inkoopvolume met dat van andere, soortgelijke organisaties en realiseert zo voor alle aangesloten relaties lagere inkoopkosten en betere inkoopcondities.

Image by rupixen.com

Onze experts helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar via 0348-565703 of via info@nutkas.nl
Of klik op de bel-me-terugknop, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Onze dienstverlening: Diensten
bottom of page